JÄSENYYS


Suomen Ekonomit ry. on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Liiton muodostavat 25 ekonomiyhdistystä ja 13 opiskelijayhteisöä. Suomen Ekonomien jäseniä on jo lähes 50 000 ja se on Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö.

Suomen Ekonomit ry. palvelee jäseniään heidän uransa joka käänteessä ja on ekonomien edunvalvoja työelämässä, yhteiskunnassa ja koulutuksessa.

Ekonomijäsenet kuuluvat Suomen Ekonomeihin ekonomiyhdistysten kautta, eli liittymällä Rauman Ekonomeihin liityt samalla Suomen Ekonomeihin. Jäsen voi kuulua samanaikaisesti myös useampaan paikalliseen ekonomiyhdistykseen, jolloin hänellä on oikeus osallistua kunkin ekonomiyhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Järjestämme paikallisesti mm. aamukahvitilaisuuksia, ajankohtaiskoulutuksia, yritysvierailuja ja muuta virkistystoimintaa. Suomen Ekonomit ry. ajaa ja valvoo ekonomien etuja, tarjoaa laki- ja palkkaneuvontaa sekä järjestää erilaisia tapahtumia, mm. ammatillisia koulutuksia.

Edellytykset jäseneksi liittymiselle löydät Suomen Ekonomien verkkosivuilta Suomen Ekonomien jäsenyys.

Jäsenenä pääset mukaan Rauman Ekonomien toimintaan sekä saat kaikki Suomen Ekonomien palvelut ja edut käyttöösi. Jäseneksi voit liittyä suoritettuasi:

  • Kauppatieteellisen alemman yliopistotutkinnon (ekonomi, diplomekonom, akateeminen sihteeri, diplomkorrespondent, kirjeenvaihtaja, nykyinen kauppatieteiden kandidaatti [KTK]) tai ylemmän kauppatieteellisen tutkinnon (nykyinen kauppatieteiden maisteri, KTM) suomalaisesta yliopistosta
  • Suomalaisen kauppatieteellisen yliopistollisen jatkotutkinnon (lisensiaatti tai tohtori).
  • Vastaavan kauppatieteellisen yliopistotutkinnon pohjoismaisesta yliopistosta
  • Kauppatieteellisen yliopistotutkinnon pohjoismaiden ulkopuolelta (Euroopassa yleisimmin Bachelor tai Master of Science in Economics). Jäsenkelpoisuuden edellytyksenä pääsääntöisesti vähintään kolme vuotta (180 ECTS) kestänyt yliopistollinen koulutus, tapauskohtainen käsittely.
  • Suomalaisen laajan MBA -ohjelman yliopistoyhteisössä, jos sinulla on vähintään alempi yliopistollinen perustutkinto, tapauskohtainen käsittely.

Ekonomien jäsenmaksu muodostuu kahdesta osasta:

  • Ekonomiyhdistyksen jäsenmaksuosuudesta, joka on kaikille saman yhdistyksen jäsenille yhtä suuri
  • Suomen Ekonimien jäsenmaksuosuudesta, josta myönnetään eri perustein alennuksia.

Jäsenmaksun yhteydessä peritään lisäksi KOKO-kassaan liittyneiltä jäseniltä kassan vuosimaksu. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.


Jäsenmaksu vuonna 2023:

Rauman Ekonomit /paikallisyhdistysjäsenyys  10 €

Suomen Ekonomit ry:n jäsenmaksuosuus 189 €

KOKO-kassa 63 €

Lue tarkemmat alennusperusteet ja ohjeet.

Voit liittyä jäseneksi tästä. Tervetuloa mukaan!


Rinnakkaisjäsenyys:

Jos olet jo valmiiksi toisen ekonomiyhdistyksen jäsen, voit halutessasi liittyä Rauman Ekonomeihin rinnakkaisjäsenenä (0 eur / vuosi). Asia hoituu helposti lähettämällä pyynnön rinnakkaisjäsenyydestä osoitteeseen jasenrekisteri@ekonomit.fi .

Rinnakkaisjäsenenä saat samat edut kuin Rauman Ekonomien varsinaiset jäsenetkin, joten suosittelemme lämpimästi myös rinnakkaisjäsenyyttä!


TERVETULOA RAUMAN EKONOMIEN JÄSENEKSI!